Välj en sida

Middag

Middag

Boka ett färdigt paket med Mordmysterium och middag på någon av våra trevliga restauranger och festvåningar som vi samarbetar med. Ni har en kontaktperson för hela ert arrangemang.

Enkelt och smidigt för dig!

Här nedan hittar ni utvalda restauranger vi samarbetar med i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Restaurangerna är noga utvalda och kan erbjuda avskilda rum för middag och Mordmysterium för att göra vår aktivitet och er kväll till en sagolik upplevelse.
Vill ni vara i en annan stad kommer vi gärna till er där ni ordnar restaurang i enskild sittning.

Skicka en förfrågan, ett mejl eller ring till oss så skickar vi aktuella menyalternativ och paketpriser. Du kan även klicka på våra menypaket nedan där alla priser finns med.

Gå direkt till restauranger i:

Stockholm | Göteborg | Malmö | Uppsala

RESTAURANGER STOCKHOLM

Vi samarbetar med många restauranger, herrgårdar och festvåningar i Stockholm. Vi har valt ut lokaler med de bästa förutsättningarna för att göra er kväll till en fantastisk upplevelse. Vi håller i bokningen med restaurangen och ser till att de har all info om vad som gäller rörande aktiviteten. Ni väljer mellan färdiga menyalternativ som alla gillar. Enkelt och tryggt för er.

Klicka på länk under restaurangen för att ladda ner alla menyer i PDF. Maila oss sedan förfrågan på restauranger i turordning som ni önskar så hjälper vi er med bokning.

SJÖFARTSHOTELLET

Detta centrala Stockholmshotell vid Slussen har ett härligt läge intill vattnet, nära Gamla Stan, Stockholms slott och färjorna till Djurgården. Restaurangen på Scandic Sjöfartshotellet är inredd i maritim stil och serverar både internationella och svenska rätter.

Antal: 10-40. Katarinavägen 26

GUTE GRILL

Boka ett Chambré Séparée i centrala Stockholm på Gute Grill & Bar! Deras ambition är att vara den bästa köttrestaurangen i Stockholm, men grillar och röker även fisk och vegetariska rätter!

Antal: 10-120. Brunnsgatan 6

MÅRTEN TROTZIG

Med inriktning på mat från det svenska köket är deras ambitioner att leverera det bästa från de lokala producenter. Ni sitter enskilt i deras gemytliga miljö med modernt inredda matsalar och deras källarvalv från medeltiden.

Antal: 10–45. Västerlånggatan 79

Scandic Malmen

En musikalisk gryta där du njuter av mat och dryck kryddade med både DJ:s och livemusik. Här stimulerar du dina smaklökar i en atmosfär som återspeglar Södermalms puls, rik på kultur- och nattliv.

Götgatan 49-51

Nabo

Precis intill Tegnérlunden ligger ett modernt brasserie där det bjuds på kulinariska upplevelser som är lika inspirerade av den närliggande parkgrönskan som av storstadens pulserande sorl. Menyerna är säsongsbetonade med täta byten.

Tegnérgatan 34

STOCKHOLMS VINKÄLLARE

Stockholms Vinkällare finns sedan 1989 mitt i Stockholm nära Johanneskyrka. Här finns en stämningsfull och personlig miljö med varm atmosfär och spännande kontraster mellan antikt och modernt.

Antal: 10-70. Döbelsgatan 8

DUVEL CAFÉ

Duvel Café är en skaldjurs- och cocktailbar belägen i anrika lokaler mitt i centrala Stockholm. Deras motto är att ge sina gäster en minnesvärd restaurangupplevelse.

Antal 10-60. Vasagatan 50

Folkparken

Välkommen till sex meters takhöjd, stålbalkar och oputsade väggar. Menyn bygger på amerikansk BBQ med influenser från hela världen. Flera rätter är helt vegetariska och utgår från rökta och grillade grönsaker i säsong.

Sveavägen 53

RESTAURANGER GÖTEBORG

Vi samarbetar med många restauranger, herrgårdar och festvåningar i Göteborg. Vi har valt ut lokaler med de bästa förutsättningarna för att göra er kväll till en fantastisk upplevelse. Vi håller i bokningen med restaurangen och ser till att de har all info om vad som gäller rörande aktiviteten. Ni väljer mellan färdiga menyalternativ som alla gillar. Enkelt och tryggt för er.

Klicka på länk under restaurangen för att ladda ner alla menyer i PDF. Maila oss sedan förfrågan på restauranger i turordning som ni önskar så hjälper vi er med bokning.

GTS FESTVÅNING

Välkommen till egen festvåning, i Vasastan, mitt i Göteborg på Erik Dahlbergsgatan 9. En unik sekelskiftesvåning med matsal, två lounger och ett bibliotek där du kan koppla av eller mingla.

Antal 10-80. Erik Dahlbergsgatan 9

STEAMPUNK LAB

I hjärtat av Göteborg hittar du en helt unik plats med en helt unik miljö och inredning.
Vi sitter enskilt i en mysig källare i härlig viktoriansk steampunkmiljö. Det serveras mat av toppkvalité i spännande smaker.

Antal 10-30. Viktoriagatan 2B

EGGERS

Eggers serverar klassisk mat på ett modernt oh medvetet sätt med en gnutta attityd och glimten i ögat. Miljön inspireras av Paris i sekelskiftets La belle époque, den sorglösa stämningens tid då man använde stadens kaféer, restauranger och konstsalonger som sitt vardagsrum.

Antal: 10-45. Drottningtorget

DUBBEL DUBBEL

Upplev en smakupplevelse från det asiatiska köket där det dukar fram massa godsaker och ni delar på det som finns på bordet.
Ligger centralt bakom centralstationen i ”GP-huset”.

Antal: 20-65 personer.
Polhemsplatsen 5

ENOTECA DEL SIGNORE

Enoteca har i över 14 år erbjudit det bästa av italiensk mat och vin. Här sitter ni i enskilt i deras exklusiva vinkällare.

Antal 15-30. Vasaplatsen 4

FONTANA DI TREVI

En äkta italiensk restaurang i hjärtat av Göteborg. Här erbjuds det bästa av italiensk mat och vin. Ni sitter enskilt i deras Chambre Separée.

Antal 10-15. Kungsgatan 6

RESTAURANGER MALMÖ

Vi samarbetar med många restauranger, herrgårdar och festvåningar i Malmö. Vi har valt ut lokaler med de bästa förutsättningarna för att göra er kväll till en fantastisk upplevelse. Vi håller i bokningen med restaurangen och ser till att de har all info om vad som gäller rörande aktiviteten. Ni väljer mellan färdiga menyalternativ som alla gillar. Enkelt och tryggt för er.

Klicka på länk under restaurangen för att ladda ner alla menyer i PDF. Maila oss sedan förfrågan på restauranger i turordning som ni önskar så hjälper vi er med bokning.

Restaurang Nils

Restaurang Nils ligger i Malmö och dess historia handlar om en fiktiv man som heter Nils, som rest över hela världen. Han lämnar minnessaker efter sina resor på restaurangen, och du kan läsa mer om det på menyn.

Regementsgatan 56

BISTRO ROYAL

Välkommen till Bistro Royal, Malmös vackraste restaurang där man i vacker och historisk miljö, bjuds på en kulinarisk resa genom Europa.

Centralplan 1

Noble House Taverna

Välkommen till Noble House Taverna! Här är stämningen avslappnad, social och hjärtlig. Från köket levereras både gourmetpizzor och säsongsbetonade rätter.

Per Weijersgatan 6

RESTAURANGER UPPSALA

Vi samarbetar med många restauranger, herrgårdar och festvåningar i Uppsala. Vi har valt ut lokaler med de bästa förutsättningarna för att göra er kväll till en fantastisk upplevelse. Vi håller i bokningen med restaurangen och ser till att de har all info om vad som gäller rörande aktiviteten. Ni väljer mellan färdiga menyalternativ som alla gillar. Enkelt och tryggt för er.

Klicka på länk under restaurangen för att ladda ner alla menyer i PDF. Maila oss sedan förfrågan på restauranger i turordning som ni önskar så hjälper vi er med bokning.

SCANDIC UPPSALA NORD

Upplev Scandic Nord ligger där ni kan njuta av det goda köket i mysiga lokaler. Här sitter ni enskilt.

Antal 10-150. Gamla Uppsalagatan 50

DOMTRAPPKÄLLAREN

I St. Eriks Gränd i hittar vi anrika Domtrappkällaren. Med sina flera olika valv och festvåningar erbjuder dem stora möjligheter för både små och stora sällskap.

Antal: 15-130. St:Eriksgränd 15

BREZZA

Brezza är en italiensk restaurang och vinotek i centrala Uppsala med fokus på klassisk italiensk matlagning med moderna influenser.

Antal: 10-40. Skolgatan 31

JULBORD + JULMORD I SVERIGE

Under jultiden har vi en speciell meny med antingen julbord eller julinspirerade menyer. Vi har valt ut lokaler med de bästa förutsättningarna för att göra er kväll till en fantastisk upplevelse.
Vi håller i bokningen med restaurangen och ser till att de har all info om vad som gäller rörande aktiviteten. Ni väljer mellan färdiga menyalternativ som alla gillar. Enkelt och tryggt för er.

Klicka på länken nedan för att ladda ner alla menyer i PDF. Maila oss sedan förfrågan på restauranger i turordning som ni önskar så hjälper vi er med bokning.

KLICKA HÄR FÖR ATT LADDA NER JULMENY